Відпочинок в дитячому закладі відпочинку – таборі з денним перебуванням «Райдуга».

/Files/images/ltny_tabor_-2018/DSCN2755.JPG/Files/images/ltny_tabor_-2018/DSCN2709.JPG
/Files/images/ltny_tabor_-2018/DSCN2740.JPG/Files/images/ltny_tabor_-2018/DSCN2760.JPG

Літо розпочалося з відпочинку в дитячому закладі відпочинку – таборі з денним перебуванням «Райдуга», що працює на базі Пономаренківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Роганської селищної ради в рідному сели Хроли. Відкриття табору відбулося 29 червня 2018 року, в якому брали участь учні 1-4 класів. Діти були поділені на загони «Соняшник», «Дзвіночки», «Сонечко».

На подвір’ї перед школою вишикувалися три загони: І загін - «Соняшник», ІІ загін - «Дзвіночки» , ІІІ загін - «Сонечко». Кожен загін привітав своїх вихователів та директора табору Черкашину Галину Анатоліївну девізом, піснею та емблемою загону.

/Files/images/ltny_tabor_-2018/DSCN2723.JPG/Files/images/ltny_tabor_-2018/DSCN2713.JPG
/Files/images/ltny_tabor_-2018/DSCN2730.JPG/Files/images/ltny_tabor_-2018/DSCN2716.JPG

Тривалість зміни 18 днів, програма табору насичена пізнавальними заходами, розвагами, іграми та змаганнями, що надасть змогу дітям змістовно відпочити. Крім цього, значну увагу приділили роботі гуртків, адже дітям це подобається. Великою популярністю користуються гуртки, де діти займаються ліпленням, малюванням, квілінгом, саморобками з пластиліну та природних матеріалів (гілки, шишки, пісок тощо). Працюють спортивні секції з волейболу, футболу і настільного тенісу, а також танцювальний гурток.У гуртку хімії діти ставлять пізнавальні експерименти, а у гуртку «Друзі природи» знайомляться з цікавим навколишнім світом. Гурток комп’ютерної грамотності відкриває дітям усі секрети «світової павутини» та технологічних новинок.

Окрім цього, вихователі разом з дітьми виготовили куточки для своїх загонів, підійшовши до цієї справи творчо та завзято. Профілактичні бесіди з правил дорожнього руху, безпеки життєдіяльності у таборі, правил поведінки, проведені вихователями, ще раз нагадали дітям про те, що відпочинок повинен бути не лише цікавим і веселим, а й корисним і безпечним.

Кiлькiсть переглядiв: 177

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

/Files/images/2016_rk/1.png

/Files/images/2016_rk/Departament.png

/Files/images/1_sndanok_uchnv/відділ освіти.jpg

/Files/images/Вчимося жити.jpg

/Files/images/УЦОЯО.jpg

.

/Files/images/Педагогічна преса.jpg

Дата останньої зміни 05 Квітня 2024

Фотогалерея