Вітаємо агітбригаду "Калина"!

28 березня 2019року відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім» колективів екологічної просвіти (агітбригад)Харківської області на базі Харківського Палацу дитячої та юнацької творчості .

/Files/images/agtbrigada_kalina/DSCN7312.JPG

Всеукраїнський конкурс екологічних агітбригад започатковано ще у середині 90-х років, тому він вже давно став традиційним ідля Харківщини. Конкурс проводиться щорічно з метою активізації екологічного руху, формування екологічної культури учнівської молоді, привернення уваги влади, громадських та державних організацій до екологічних проблем, підвищення рівня еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності учнівських колективів екологічної просвіти загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.

/Files/images/agtbrigada_kalina/DSCN7314.JPG

Програмою Конкурсу було передбачено презентація еколого-просвітницькоїй природоохоронної діяльності таконкурсні творчі виступи колективів. Команди юних екологів– агітаторів та пропагандистів екологічного руху показали свою ерудицію, акторську майстерність та найголовніше – небайдужість до екологічних проблем сьогодення. У своїх виступах діти визначили актуальні екологічні проблеми своїх районів, їх соціальне значення для України. Темою цього року була «Моя мала Батьківщина».

/Files/images/agtbrigada_kalina/DSCN7328.JPG

Роганську ОТГ представляла команда Пономаренківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Роганської селищної ради «Калина». Колектив підійшов до виступу творчо танайкраще продемонстрував різнопланове висвітлення аспектів екології рідного краю, розповів про досягнення громади та його керівника Ф.С.Шевченка.

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

/Files/images/2016_rk/1.png

/Files/images/2016_rk/Departament.png

/Files/images/1_sndanok_uchnv/відділ освіти.jpg

/Files/images/Вчимося жити.jpg

/Files/images/УЦОЯО.jpg

.

/Files/images/Педагогічна преса.jpg

Дата останньої зміни 26 Квітня 2024

Фотогалерея